Церемонията за телевизионните награди “Еми” също ще бъде без водещ

...
Церемонията за телевизионните награди “Еми” също ще бъде без водещ
Коментари Харесай

Наградите “Еми” също ще бъдат без водещ тази година

Церемонията за телевизионните награди “Еми” също ще бъде без водещ тази година, оповестиха от “Фокс ентъртеймънт”. Тазгодишните Оскари също бяха без водещ за първи път от 1989 година, откакто всички определени бяха “проблемни”.
“Имахме няколко имена в листата, само че взехме решение да се концентрираме върху многото сериали, които завършват тази година и да им отдадем дължимото в това време”, разяснява шефът на “Фокс” Чарли Колиер.
По думите му неналичието на водещ и мнения сред обособените награди ще освободи към 15-20 минути в шоуто, които ще могат да бъдат употребявани за друго.
Що се отнася до рейтинг, Оскарите означиха леко повишаване на гледаемостта тази година и “Фокс” се надяват на същото.
По-рано тази седмица водещият Джими Кимъл, който водеше и Оскарите през 2017 и 2018 година разяснява, че по-високите рейтинги са по-скоро поради по-краткото телевизионно време.
“Ако тази година е същото, фирмите ще видят, че това е повода. Аз персонално си припомням Били Кристъл и Стив Мартин като водещи и за мен беше доста забавно да ги следя на сцената, по-интересно в сравнение с самите награди”, разяснява Кимъл.
Тазгодишните награди “Еми” ще се състоят на 22 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР