Церемонията по откриването се състоя не на централния стадион, а

...
Церемонията по откриването се състоя не на централния стадион, а
Коментари Харесай

Болната Селин Дион пя на дъжда, обърнаха олимпийския флаг наобратно (Откриването на Олимпиадата в Париж не се размина без гафове)

Церемонията по откриването се състоя не на централния стадион, а в самия град. В него участваха 10,5 хиляди спортисти от 205 делегации. На събитието пристигнаха известни хора.

Излъчването на игрите стартира с видео на френския футболист и треньор Зинедин Зидан, който тича през града с олимпийския огън, само че засяда във трен на метрото и е заставен да съобщи олимпийския огън на три деца. Момчетата се затичаха в парижките катакомби, където се качиха на лодка и отплаваха на нея до Сена. Зад тях имаше върволица от кораби, пренасящи олимпийски тимове.

Лейди Гага беше една от първите, които се качиха на сцената с розови пера. Тя извърши композицията Mon truc en plumes с отбор кабаре Мулен Руж. По време на осъществяването на американската певица породиха съществени проблеми със звука, за което доста блогъри писаха в обществените мрежи. „ На коя планета са решили да слагат Лейди Гага на едни остарели стълби без тон, без осветяване, без екрани? “, „ Интересно осъществяване на Лейди Гага. Жалко, че французите не помниха да създадат инспекция на звука авансово ", " Лейди Гага направи всичко допустимо, само че звукът е ужасяващ. Все едно някой е снимал това с телефон “, оплакаха се консуматори.

Освен това десетки фенове напуснаха трибуните преди началото на церемонията, защото видимостта беше неприятна по горния бряг на Сена. Събитието беше развалено от дъжд, заради което доста хора трябваше да носят дъждобрани. Отворени чадъри пречеха на гледката, оповестява francetvinfo.fr. Нямаше сенници за феновете на церемонията, като се изключи ВИП гостите, а в ложата на пресата под дъжда имаше и публицисти. Един от четирите екрана на основната сцена на Place du Trocadéro спря да работи по време на церемонията.

В края на церемонията олимпийското знаме беше тържествено издигнато, само че уредниците направиха неточност - окачиха го обърнато на пилона. Олимпийският байрак включва пет пръстена: наследник, черен и червен съставляват горния ред, жълт и зелен съставляват долния ред. На пилона на флага обаче жълтите и зелените пръстени бяха над сините, черните и алените.

След като възпламениха олимпийския огън и той се понесе над Париж на балон на публиката да закрие церемонията бе показана самата Селин Дион.

Тя извърши емблематичната ария на Едит Пиаф под дъжда „ Hymne a l’amour “. Канадската певица не се уплаши от неприятното време и след това написа: " За мен е чест да вземам участие на церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж довечера и съм толкоз щастлива, че се върнах в един от обичаните ми градове! "

Източник: Космо ру

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР