Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три

...
Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три
Коментари Харесай

Пътуване във времето с българска мода на Code Fashion Awards 2022

Церемонията на стилните награди на Code Fashion TV поддържа три обществени дела - Конкурс за устойчива мода, идеята за Слънчевите спортисти на България и Фондация “С обич към теб” и самодейността на Български Червен кръст за бежанците от войната.

Гостите в зала София Гранд, хотел Маринела се любуваха на едно странствуване във времето с откриващото ревю на Goto Diamonds и тяхната селекция диамантени бижута от разнообразни столетия. Колекцията бе съпроводена от сантименталното осъществяване на най-новата ария на Venzy.

Водещи бяха Александра Богданска и Емил Кирилов. Двамата също се впуснаха в фешън странствуване във времето с тоалетите си на сцената. За предишното бяха заложили на жанр Гетсби и 20-те години в Америка на предишния век, с помощта на Princess Fashion Studio и Модна къща Агресия. За визията от сегашното се погрижиха от Berna Moda и още веднъж Модна къща Агресия за Емил, а в бъдещето двамата водещи отпътуваха с Valeria Carlo и Luda Concept. Бижутата и аксесоарите им бяха от Goto Diamonds.







Вечерта продължи със специфичните награди на Code Fashion TV, оповестени персонално от съсобственика на медията госпожа Мария Бонева. Хотел Маринела се отличи с премия за Fashion Place, а по-късно гостите в залата станаха съпричастни с идеята на Роксана Кирилова от Фондация “С обич към Теб” в поддръжка на Слънчевите спортисти на България. Лично някогашният длъжностен министър на спорта Андрей Кузманов се качи на сцената, с цел да опише за самодейността.



Азис си потегли със статуетка за “Моден деспот през годините”, а топ маникюристът Катя Райкова получи премия за “Разпознаваем жанр през годините”.
Биляна Тончева и Еко Глоуб бяха отличени за поддръжката си за бизнеса в България през последната година.



Евгения Живкова получи приз за „ Цялостен принос към българската фешън сцена “. Тази година Jeni Style чества своя 30-годишен празник и показа сбирка със селектирани модели от най-хубавото през годините.



Награждаването в главните номинации мина с доста искра, апели за мир и повече фешън музи от сцената. Модна корица на годината стана сп. Moda с визията на Симона Кръстева от месец юли/август 2021. В новата категория на Code Fashion Awards – Модна рекламна акция на годината, победител станаха Fashion Days, с рекламна организация Human зад плана.





Цецо Андреев – повторен притежател на купата Моден гримьор, съобщи щафетата на Микеле, а Ивайло Колев награди Момчил Спасов за Моден фризьор за миналата 2021.





Моден фотограф е още веднъж Костадин Кръстев-Коко, който не можа да участва и записа видео на път за летището. Наградата за Стилист за 2021 отиде изцяло справедливо при Кристиан Пижов.



Модел Мъж и Жена станаха надлежно Румен Радев и Вероника Стефанова, която след второто си дете наподобява необикновено и даже закри ревюто на Модна къща Blink, които с помощта на дизайнера Ради Лазарова завоюваха най-очакваната премия за вечерта – Най-добър дизайнер в категория булчинска мода.







Nonde се отличиха за Дебютиращ млад дизайнер/бранд и потопиха залата в любовната магия на модата с моделите си. Papena получиха премия за Бързо разрастващ се дизайнер/бранд и очароваха публиката с ревюто си – откриването бе отредено за половинката на Даниел Бачорски и няколко месечният им наследник, а по-късно дефилираха дечица, а даже и кученца.





Денина Мартин си потегли със статуетка за най-хубав дизайнер Ready-to-wear и сподели на сцената селектирани модели от последната си сбирка. Най-добър мъжки фешън бранд стана още веднъж Модна къща Агресия, а на дефилето се появи даже и водещият на събитието – Емил Кирилов.





Статуетката за Висша мода за 2021 отиде при принцесите от Princess Fashion Studio, а ревюто им в жанр „ Сексът и градът “ приповдигна настроението в залата със сексапилните и чувствени модели рокли.



Mia Atelier несъмнено набира скорост на стилната сцена, изключително откакто се отличи с премия в новата категория Аксесоари.



Поредната изненада на вечерта беше спечелилият в категория Алтернативна/Авангарда мода – тази година те бяха двама – в авангардна мода гласувалите отличиха Luda Concept, а Любомир Симеонов персонално взе премията си. В различния жанр статуетката отиде при Десислава Иванова от Di+, които показаха ревю с подбрани модели в черно и бяло.





Trendsetter за 2021 отиде за четвърти следващ път при Панче Димитриев, който прикани инфлуенсърите и личностите със мощно въздействие в обществените мрежи да употребяват медийната си естрада за мир и ентусиазъм. За изненада на водещата, точно тя – Александра Богданска бе определена за Trendsetter Жена.





Тийн аудиторията на Code Fashion TV избра за фешън идоли Дара и Адам. Двамата се бяха постарали за стайлинга си и благодариха на хилядите си почитатели от сцената.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР