Церемонията Гала на шампионите ще бъде излъчена на живо в

...
Церемонията Гала на шампионите ще бъде излъчена на живо в
Коментари Харесай

Церемонията Гала на шампионите ще се излъчи в ефира на БНТ

Церемонията " Гала на първенците " ще бъде излъчена онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 в неделя, 15 януари, от 19:00 ч.

" Гала на първенците " ще събере най-обещаващите млади български спортисти и най-изявените спортисти, най-успешните български треньори и представители на груповите спортове и състезател с увреждания, които са мотив за горделивост. Церемонията се провежда под патронажа на Министерството на младежта и спорта и Българския състезателен тотализатор, които ще връчат награди на най-заслужилите ни, обещаващи и съумели спортисти за 2022 година.

Наградите се връчват в следните категории: млад състезател, млад тим, състезател с увреждания, треньор на годината и тим на годината. Ще бъде връчена и специфична премия за пробив на годината, а призове ще получат шестимата ни спортисти с най-високи резултати за 2022 година Събитието ще се организира за първи път в студио 1 на Българската национална телевизия - онлайн. Водещи ще бъдат Невяна Владинова и Илиян Енев, режисьор на продукцията е Йоанна Капанова, а изпълнителен продуцент и сценарист е Стефан Георгиев.

Наградите ще бъдат връчени от някои от най-големите имена в българския спорт - ръководителя на Българският Олимпийски Комитет Стефка Костадинова, президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, президента на баскетболната ни централа Георги Глушков, президента на волейболната ни федерация Любомир Ганев, олимпийските първенци Тереза Маринова и Армен Назарян. Част от церемонията ще бъде и министърът на младежта и спорта в служебното държавно управление Весела Лечева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР