Цензурата на Twitter на историята с лаптопа Хънтър Байдън през

...
Цензурата на Twitter на историята с лаптопа Хънтър Байдън през
Коментари Харесай

AI планът на Байдън да ви цензурира разкри: Изследователи казват, че американците не могат да „различат фактите от измислицата“

Цензурата на Twitter на историята с преносимия компютър Хънтър Байдън през 2020 година може скоро да бъде допустима в промишлен мащаб – с помощта на инструментите за AI, които са издигнат с финансиране от администрацията на татко му, се твърди във вторник в отчет на републиканците от правосъдната комисия на Камарата на представителите.

Докладът разкрива по какъв начин администрацията на Байдън харчи милиони за проучване на изкуствения разсъдък, предопределено да сътвори принадлежности за битка с „ дезинформацията “, които по-късно могат да бъдат предадени на колосите на обществените медии.

И разкрива по какъв начин откриватели, които са получили финансиране за проекта – прочут като „ Track F “ – си изпращат имейли, с цел да кажат, че американците не могат да разграничат обстоятелствата от измислиците онлайн и че консерваторите и ветераните са даже по-податливи от обществеността в огромен.

Докладът е оповестен от подкомитета по правосъдната комисия на Камарата на представителите по отношение на въоръжението на държавното управление, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР