Ценя качествата на летеца на Румен Радев, който дава експертиза,

...
Ценя качествата на летеца на Румен Радев, който дава експертиза,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Ценя експертните качества на Румен Радев и оценката му за F-16

Ценя качествата на летеца на Румен Радев, който дава експертиза, че най-хубавото е F-16. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов “.
Той изясни, че има смяна, когато Румен Радев е политик и е номиниран от една политическа мощ и има обвързаности с нея.
„ Днес българският парламент би трябвало да вземе значимо стратегическо и политическо решение “, сподели Цветанов. Много се изговориха „ за “ и „ срещу “. Иска да дам една дребна последователност, както беше декларирано от сътрудници, които се изказваха, всеки един от нас би трябвало да направи осведомен избор “, сподели още Цветанов.
Той обърна внимание, че през 2010 година в първия кабинет на премиера Борисов е почнало да се извършва уговорката за капиталов разход и рационализация на българската войска.
„ Към тогавашния миг мога да кажа, че към 2012 имаше завършена процедура, която беше гласувана от Министерския съвет. Тя трябваше да бъде гласувана в българския парламент. Поради избрани събития се стигна да политически рецесия и отидохме на предварителни парламентарни избори.
За този интервал оценявам качествата и достолепието на летеца Румен Радев, тъй като тогавашният интервал има идея за създаване на отбранителна дарба, този отчет, за тази идея е подписана тъкмо от Румен Радев. Именно 2012 година и забележете в изводите, използваният военен аероплан в пакет, препоръчан от Португалия и Съединени американски щати има изразени най-хубави сложни индикатори “, сподели още Цветанов.
По думите му има и изявление на летеца Румен Радев, който приказва тъкмо какви биха могли да бъдат дефицитите, в случай че не се стигне до модернизацията и капиталовия разход. Румен Радев е индивидът, който взе участие в смяната за изискванията за наредбата P-7, обвързвана с капиталовия разход ", добави още Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР