Центрове FIZ за масаж и кинезитерапия са лидери в сферата

...
Центрове FIZ за масаж и кинезитерапия са лидери в сферата
Коментари Харесай

Центрове FIZ – опит и професионализъм в масажа и кинезитерапията

Центрове FIZ за масаж и кинезитерапия са водачи в сферата си – с над 8-годишен опит, две топ местоположения в центъра на София и с дълготраен екип от професионални масажист-терапевти, рехабилитатори и кинезитерапевти.

“Основите на нашата задача са даване на най-качествени услуги за здравето в областта на масажите и кинезитерапията, както и самостоятелната грижа за всеки един наш клиент. Екипът на Центрове FIZ е безрезервен, висококвалифициран и обединен, което непроменяемо е значим фактор за усмивката и неповторимото преживяване на всеки наш клиент ”, разяснява Кристиан Балан, създател на центровете.



Освен прелестно преживяване за мозъка и тялото, професионалните разтривки могат да бъдат и предварителна защита за по-нататъшни проблеми.

Бестселърите в богата гамата от разтривки на Центрове FIZ са:
Релаксиращ масаж: Лек напън и характерни за лечението техники, които имат за цел да провиснал мускулатурата, да забързат кръвообращението и метаболитните процеси на тялото. Перфектен избор за цялостна отмора и релаксация.Класически масаж: Умерен, общоприет напън и техники, обработващи мускулатурата на по-дълбоко равнище. Мускулатурата е възобновена, а зоните с дискомфорт и схващания отпуснати.Лечебен масаж: Съсредоточен в зони с изявена болежка, дискомфорт или разбиране. Техниките и силата са характерно подбрани от терапевта, по отношение на положението и потребността на мускулатурата, за възобновяване.
Консултацията с терапевт в Центрове FIZ преди масажна сесия дава сигурност за качеството на услугата, както и за спокойствието на клиента.



Двете местоположения на Центрове FIZ се намират в идеалния център на столицата:
FIZ 1 - ул. Петър Берон 5А  (в непосредственост до НДК);FIZ 2 - ул. Лавеле 11 (до метростанция Сердика).
Запазването на онлайн час в Центрове FIZ може да бъде направено ТУК.

Линк към всички предлагани услуги в Центрове FIZ.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинЦентрове FIZ масаж кинезитерапия ПоследниНай-четениКомпании 16 „ Тайна дестинация “: Нов късмет за туризма в забравените български села Компании 56 Центрове FIZ – опит и професионализъм в масажа и кинезитерапията Инфраструктура 696 Законът „ Хемус “ ще узакони всички противозаконни инфраструктурни обекти в страната Бюджет и финанси 4187 Проблемът с инфлацията в Европа ще продължи години наред Накратко 11150 Вечерни вести: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „ Хемус “? Политика 9516 Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “ Политика 9254 „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “ Политика 9042 ГЕРБ изненада с претендента си за министър председател Всички вести  Нова комисия ще оп </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР