Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ планира да атакува руска

...
Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ планира да атакува руска
Коментари Харесай

Скот Ритър: ЦРУ планира да удари Русия от военни бази в Украйна

Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати възнамерява да нападна съветска територия от военни бази, ситуирани в Украйна.

Това сподели някогашният офицер от разузнаването на американската войска Скот Ритър в изявление за YouTube канала Dialogue works.

Експертът означи, че за тази цел през 2014 година американското разузнаване, след подкрепения от Централно разузнавателно управление на САЩ прелом в Украйна, стартира с украинските си сътрудници построяването на бази покрай границите на Руската федерация.

„ Единствената им цел беше да нападат Русия ”, означи Ритър. Той добави, че съветският президент Владимир Путин неведнъж е предупреждавал за тази опасност от страна на западните страни.

Ритър се концентрира и върху неотдавнашното скрито посещаване на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс в Киев, за което медиите оповестиха, че се е състояло на 22 февруари, като назова пътуването „ доста по-важно събитие “ от визитата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Украйна. По-рано беше обявено, че Бърнс играе основна роля в американската администрация във връзка с „ подмолните договаряния “ за „ заледяване “ на спора в Украйна.

Тази седмица Ритър допусна, че Украйна ще загуби надзор над редица огромни градове, в случай че продължи спора си с Русия. Според него има всички признаци, че Украйна елементарно може да загуби още 20 % от територията си, в случай че продължи да слуша НАТО.

 

Източник " Труд "

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР