Централното разузнавателно управление на САЩ пусна ново видео на руски

...
Централното разузнавателно управление на САЩ пусна ново видео на руски
Коментари Харесай

ЦРУ се опитва да вербува двойни агенти в Русия с ново видео

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати пусна ново видео на съветски език, в което се пробва да убеди чиновници на съветското разузнаване да преминат към Съединените щати и да работят като двойни сътрудници, пише Reuters.

През юли шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс съобщи, че недоволството на някои руснаци от войната в Украйна е основало рядка опция за набиране на шпиони и че Централно разузнавателно управление на САЩ няма да я пропусне.

Видеоклипът, оповестен в формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в X, се пробва да притегли вниманието на патриотично настроени руснаци, работещи в разследващата общественост, които може би се усещат предадени от това, което той назовава корупция в елитните кръгове и неприятния метод, по който съветските въоръжени сили са оборудвани и снабдявани.

" Околните може да не желаят да чуят истината. Но ние желаеме. Вие не сте безсилни ", се декларира във видеоклипа, който е последният от поредицата видеоклипове за набиране на личен състав, ориентирани към Русия, преди да бъдат разказани в детайли методите за връзка с Централно разузнавателно управление на САЩ.

Главният воин на видеото е 35-годишен мъж, който се счита за родолюбец, който обича Русия. " Ще имам ли смелостта да посрещна това изменничество? "  пита той, преди да съобщи, че същинският зложелател е вътре в Русия под формата на корумпирано управление и хайлайф.

" Висшето управление продаде страната за дворци и яхти, а нашите бойци дъвчат развалени картофи и стрелят с допотопни оръжия. Хората ни са принудени да дават подкупи, единствено с цел да си намерят работа ", декларира мъжът, представен от " Фокус ". 

Той показва, че неговият национализъм го е предиздвикал да работи и да сътрудничи на Централно разузнавателно управление на САЩ, а последният кадър на видеото демонстрира по какъв начин той се свързва с Централно разузнавателно управление на САЩ по мобилен телефон.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР