Централноазиатските лидери открито заявиха, че след нахлуването на Русия в

...
Централноазиатските лидери открито заявиха, че след нахлуването на Русия в
Коментари Харесай

Историческа среща между Германия и страните от Централна Азия

Централноазиатските водачи намерено обявиха, че след нахлуването на Русия в Украйна техният район се радва на извънреден интерес. Сред основните тематики на срещата в Берлин бяха растежът на комерсиалния оборот и главно доставката на първични материали. Интересът на Герчания е към повишен импорт на нефт и екологични енергийни запаси, като водород „ в обозримо бъдеще ”, заяви Euronews.

Разговорите засегнаха и скорошното „ ненормално “ повишаване на комерсиалния оборот сред петте централноазиатски страни както с Европа, по този начин и с Русия, в което интернационалните специалисти видяха заобикаляне на антируските наказания. В същото време, едвам преди ден, още веднъж в Берлин, президентът на Казахстан увери, че страната му „ несъмнено ще следва режима на наказания “.

Срещата приключи със взаимна декларация, за усилването на районното и икономическо съдействие и развиването на по този начин наречения маршрут „ Среден кулоар “, свързващ Централна Азия с Европа. Срещата приключи с обща фотография на водачите – уместно решение след неотдавнашния гаф на Белия дом, който означи диалог на Джо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР