Централният защитник с над 45 мача в Лига 1 и

...
Централният защитник с над 45 мача в Лига 1 и
Коментари Харесай

Етър се подсили със защитник, играл във френската Лига 1

Централният бранител с над 45 мача в Лига 1 и Лига 2 на Франция – Келиан Гесум, е най-новото попълнение на Етър. Двете страни подписаха през днешния ден контракт за година и половина. Той е водил зимната си подготовка във Франция и се включва в тренировките на „ виолетовите “, като към този момент има права за формалните мачове. В Етър той ще носи фланелката с №5.

Келиан Гесум е роден на 5 февруари 1999 година Висок е 176 см и тежи 70 кг, играе като централен бранител. Преминава през всички възрасти на Ним, като от 2020 година е в първия тим, с който през сезона 2020/2021 година записва 15 мача в Лига 1. След изпадането на отбора продължава с него в Лига 2 и Championnat National, а общо с екипа на Ним Келиан Гесум има 99 мача и 1 гол.

" Щастлив съм да стартира това ново премеждие с Етър и се вълнувам, че в най-скоро време ще стартира да играя. На 25 години съм, работя като централен бранител. Кариерата ми до момента мина в Ним Олимпик, имам 15 мача в Лига 1 на Франция и над 30 във втора лига. Чух положителни вести за равнището на българското състезание, шампионатът е добър, а страната е доста красива. Целта ми е Етър да остане в Първа лига. Това е предизвикателство, което се надявам, че дружно ще реализираме ", съобщи след подписването на контракта си Келиан Гесум.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР