Централният защитник Павел Виданов заяви, че тепърва ще разбере дали

...
Централният защитник Павел Виданов заяви, че тепърва ще разбере дали
Коментари Харесай

Виданов: Оставането ми в Берое е въпрос на преговори

Централният бранител Павел Виданов съобщи, че занапред ще разбере дали бъдещето му ще бъде обвързвано с Берое. 29-годишният софиянец съобщи, че ще има диалози с управлението и треньорския щаб на заралии, за които натрупа 23 турнирни мача.

В същото време опитният футболист не отписа възможностите на отбора си за третото място във краткотрайното класиране. Преди финалния 36-и кръг на Първа лига „ зелените” са четвърти с 59 точки, на две зад третия Левски. Те би трябвало обезателно да победят ЦСКА и да се надяват, че Верея ще стори същото със „ сините” вкъщи. Проблемът е, че от началото на плейофната фаза другият старозагорски отбор е спечелил единствено 1 точка.

„ Във футбола всичко е допустимо. Нагледахме се на мачове, на обрати, на благоприятни условия, на пропуснати шансове. Защо ние да не победим ЦСКА, а Верея да направи мощен мач и да сервира изненада против Левски”, разяснява Виданов.

„ Изиграхме един добър сезон и имахме своите спадове в мачовете, в които загубихме с по-голям брой голове (загубите 0:6 от ЦСКА и 0:7 от Лудогорец – б.р.). Може би имахме проблем с метода, с метода, по който влизахме в тях. Не приказвам за подценяване, само че при по-различен метод в този момент можеше да сме на третото място, за което ни се отвори късмет.”

„ Резултатите са в тези два мача са, меко казани, недобри, както и играта. Когато губиш против тези тимове с такива резултати, несъмнено не си на тяхното равнище. Мисля, че Лудогорец към момента няма кой да ги стигне в България – организационно и въобще. Целият клуб действа на едно равнище, което е за образец. ЦСКА разполага с доста съществени запаси. Бюджетът на Левски също не е дребен, виждате там идват чужденци и какви заплати прибират.”

„ Можехме да си хванем шанса, изпуснахме го и мисля, че в този момент заслужено сме четвърти.

„ Предстоят ми диалози, към този момент имам контракт. Изиграваме последния мач против ЦСКА, след това ще забележим. Всичко е въпрос на договаряния и на това какво ще се разберем с управлението и треньорите”, добави Виданов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР