Централният защитник на Реал Мадрид Серхио Рамос призна, че е

...
Централният защитник на Реал Мадрид Серхио Рамос призна, че е
Коментари Харесай

Рамос: Жълтият картон срещу Аякс беше грешка

Централният бранител на Реал Мадрид Серхио Рамос призна, че е направил голяма неточност, когато си е изкарал жълт картон против Аякс в първия осминафинален конфликт сред двата състава в Шампионската лига. Рамос получи наказване от УЕФА за съзнателно изкаран жълт картон, в опит да бъде на линия за възможен четвъртфинал на отбора.,,Кралският клуб “ завоюва първата среща в Амстердам с 2:1, само че капитулира в реванша на,,Сантяго Бернабеу “, губейки с 4:1.

,,Това бе безспорна неточност и поемам виновността на 200% “, призна си Рамос в Туитър. 32-годишният испански национал разяснява и други проблеми в клуба след кошмарната седмица за мадридския исполин, в която тимът отпадна от полуфиналите за Купата на Краля и Шампионската лига и загуби, на процедура, шансове за купата в Ла Лига.,,Като футболисти, ние желаеме да поемаме отговорност по собствен метод, само че през този сезон това не е в наша изгода “, стартира Рамос.

,,Последните седмици бяха пагубни и няма да се крием. Ние не се крием, а поемаме напълно отговорността за неприятните резултати – най-много аз, в ролята на капитан. Затова счетох за вярно да отговоря на критиците непосредствено “, показа още бранителят. Рамос изгледа от персоналната си ложа тежкото проваляне на Реал от Аякс в реванша на,,Сантяго Бернабеу “, до момента в който бе сниман за документален филм.,,Човек има своите задължения. Дори и за момент не съм си помислял, че мачът ще се развие по този метод “, изясни той.

Рамос отхвърли за спор сред него и бразилския му съотборник Марсело по време на подготовка в събота.,,Във всяка една подготовка си разменяме думи “, разяснява Рамос.,,Това е част от работата напрегнат. Но това е един от следващите анекдоти, които се случват на подготвителното игрище. Марсело е като мой брат “. Испанският национал също по този начин отхвърли за скандал сред него и президента на,,Кралския клуб “ Флорентино Перес в съблекалнята, когато той е заплашил бранителя, че ще го уволни.,,Проблемите в съблекалнята се вземат решение там “, сподели Рамос.,,Няма никакъв проблем посред ни и всеки един от нас има един-единствен интерес – и това е Реал Мадрид “.

Бъдещето на краткотрайния ментор на Реал Мадрид Сантяго Солари в клуба е под въпрос след кошмарната седмица, в която отборът загуби две издания на,,Ел Класико “ от Барселона и бе детрониран от Шампионската лига, само че Рамос съобщи, че не зависи от него и съотборниците му дали той ще остане на треньорския пост в клуба.,,Това е решение, което ние не взимаме и в което не се месим. Изпитваме голямо почитание към позицията и постоянно поддържаме треньора на Реал Мадрид, без значение кой е той “, изясни испанецът.

,,Това показване в последната седмица е резултат на един в действителност разочароващ сезон, само че в случай че триумфите не ни стопираха, ние няма да позволим загубите да ни спрат. Наше обвързване е да продължим да работим интензивно и да еволюираме като тим. Освен това, би трябвало да помним, че някои от нас сме късметлии поради това, че сме част от Реал Мадрид, някои поради това, че са част от историята на клуба, само че Реал Мадрид е бил, е и ще бъде постоянно Реал Мадрид. Всички ние сме част от именития тим на Реал. Заедно би трябвало да работим за бъдещите триумфи на клуба “, приключи в умозаключение испанският национал. Реал е трети в Ла Лига, на 12 точки от водача и настоящ първенец Барселона и на пет от градския противник Атлетико Мадрид. В идващия кръг отборът приема вкъщи Селта в събота. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР