Централният защитник на Реал Мадрид Антонио Рюдигер призна в интервю

...
Централният защитник на Реал Мадрид Антонио Рюдигер призна в интервю
Коментари Харесай

Рюдигер: Исках да премина в ПСЖ, Тухел е най-добрият треньор, с когото съм работил

Централният бранител на Реал Мадрид Антонио Рюдигер призна в изявление за GOAL, че е имал предпочитание да направи трансфер от Челси в Пари Сен Жермен, с цел да работи с Томас Тухел, с който по-късно завоюва Шампионска лига. Рюдигер показа, че обичаният му треньор, с който е работил, е точно Тухел.

„ Мечтаех да играя за Реал Мадрид, само че в никакъв случай не съм мислил, че ще мога да го реализира. За мен Висшата лига беше крайната цел. Опредлено желаех да играя там. Това че играх за огромни тимове Челси и Реал Мадрид, е заплащане за цялата упорита работа, която поставих през годините “, стартира Рюдигер.

„ Наистина желаех да напусна Челси през 2020-а година. Исках да отида в ПСЖ с Томас Тухел. Това беше моето предпочитание, само че не се случи и шест месеца по-късно Тухел дойде в Челси от ПСЖ. След това спечелихме Шампионска лига дружно “, сподели германският централен бранител.

„ Имал съм доста положителни треньори. Ако би трябвало да избера един, това би бил Томас Тухел. Честността му ми харесваше. Вписвам се в визията му за футбол и ме оцени като човек. Италианците са доста взискателни, само че Карло Анчелоти е доста спокоен. С него вървим в една посока и тъкмо по този начин се работи съвършено “, сподели още Рюдигер.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР