Централният защитник на Милан Симон Кяер благодари на Интер на

...
Централният защитник на Милан Симон Кяер благодари на Интер на
Коментари Харесай

Защитник на Милан благодари на Интер

Централният бранител на Милан Симон Кяер благодари на Интер на всички останали, които показаха поддръжката си към него след тежката му травма, която го извади отвън игра до края на сезона. Датският национал също по този начин акцентира, че в този момент най-малко има опция да работи върху неща, за които до момента е нямал време.

„ Чувствам се добре. За страдание, получих сериозна травма. Тя изисква време и самообладание. Не обявявам постоянно в обществените мрежи, като се съсредоточвам върху живота ми с моето семейство. Сега обаче имам опцията да благодаря на всички за техните известия. Целта ми сега е да работя старателно и да се завърна. Всичко може да се случи във футбола. През 2021-а стана злополуката с приятеля ми Кристиан Ериксен на Евро 2020 и получих първата си сериозна контузия в моята кариера, само че също по този начин за първи път бях номиниран за „ Златната топка “ ", съобщи Кяер.

"Сега най-малко имам опция да премислям и да работя върху разнообразни елементи от моето тяло. Нещо, което не можех да направя до момента. Разбира се, че не съм желал тази травма, само че тя се случи и в този момент имам опцията да работя върху редица неща. Получих много известия от хора, които не познавам. Това е мотив за огромна горделивост. Например посланието на Интер сподели, че даже и да сме противници, на първо място ние сме хора. Благодаря им, само че те знаят, че щом се завърна, няма да им правя отстъпка даже и след този жест “, добави още той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР