Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че след

...
Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че след
Коментари Харесай

Ван Дайк: Трябва да уважаваме Сити, не е срамно да загубиш от тях

Централният бранител на Ливърпул Върджил ван Дайк съобщи, че след края на предишния сезон му е било по-лесно да одобри неуспеха във Висшата лига на Англия. Холандският национал съобщи, че първенецът Манчестър Сити фактически е бил малко по-добър от „ червените”, които откриха успокоение в спечелването на Шампионската лига.

Ливърпул направи доста сериозна офанзива на първото място във Висшата лига, което до този миг непроменяемо им убягва. Играчите на Юрген Клоп изпратиха изумителен сезон с 97 точки, като Сити приключи единствено с една повече.

28-годишният Ван Дайк беше безапелационен, че през сезон 2019/2020 отборът ще направи още една офанзива на първото място, без да се подава на разочарованието от предходната акция. „ Не е като да не считаме да опитаме през новия сезон. Никой от нас не мисли да отстъпва”, разяснява най-скъпият бранител в историята на „ червените”.

„ Ще се постараем да се оправим даже по-добре, в сравнение с успяхме през предходната година. Да загубиш толкоз оспорвана борба беше разочароващо в оня миг, само че бях в положение незабавно да го оставя зад тила си поради елементарния факт, че през предишния сезон Сити бяха малко по-добри.”

„ Ако хората настояват, че сме можели да се представим и по-добре, мисля, че са в неточност. Ние загубихме единствено един мач в хода на целия сезон (1:2 от Манчестър Сити при започване на януари – б.р.). Единственото нещо бе, че Сити просто бяха малко по-добри от нас. Трябва да почитаме това”, добави Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР