Централният защитник на Ливърпул Жоел Матип отказа да прави каквито

...
Централният защитник на Ливърпул Жоел Матип отказа да прави каквито
Коментари Харесай

Матип: Арсенал се беше окопал, дано продължа да вкарвам

Централният бранител на Ливърпул Жоел Матип отхвърли да прави каквито и да било заключения след първите три турнирни мача за неговия отбор. Днес мърсисайдци публично останаха единственият отбор във Висшата лига с цялостен актив от точки, откакто надиграха Арсенал с 3:1 .

Матип стана създател на един от головете при триумфа на „ Анфийлд”, като това беше неговият втори гол през акцията.

„ Това беше тежък мач против надълбоко спретнат и първокачествен противник. Ако един отбор играе на границата на наказателното си поле с 8 футболисти, става доста мъчно за който и да било да откри празни пространства. Имаш потребност от време, с цел да ги откриеш”, съобщи 28-годишният камерунски национал.

„ Нападателите им са много бързи. Няма по какъв начин да се защитаваш във всички обстановки, само че в доста от моментите бяхме окей. Ако дадеш пространства на тим като Арсенал в предни позиции, става доста мъчно.”

„ След три мача не можем да кажем кой знае какво. Спечелихме ги и в този момент гледаме към Бърнли. Моят гол? Дано това да бъде единствено началото. Щастлив съм, че съумях да отбележа. Надявам се през идващите седмици да вкарам още няколко”, добави Матип.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР