Централният защитник на Етър Иван Иванов сподели пред DIEMA SPORT

...
Централният защитник на Етър Иван Иванов сподели пред DIEMA SPORT
Коментари Харесай

Иван Иванов: Чувството да играеш срещу ЦСКА винаги е хубаво

Централният бранител на Етър Иван Иванов показа пред DIEMA SPORT своите визии за краткосрочното и дълготрайното си бъдеще преди семейството на неговия отбор против ЦСКА от 14-ия кръг на efbet Лига.

Опитният Иванов показа усещания от досегашния си престой във великотърновския клуб, като даде своето отзиви и за тематиката за новото управление на БФС. Бившият народен бранител не пропусна да изтъкне и желанието си да се занимава с треньорство в околните години, след края на дейната си кариера.

"Отборът е сработен. Основният оробелм през последния месец беше отсъствието на няколкото основни играчи, което постоянно оказва своето въздействие. Радващо е, че от към 10 дни упражняваме цялата група. Определено в този момент се надявам тимът да остане здрав и мисля, че ще се стабилизираме като отбор ", показа той в пердаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT.

"През последните месеци работих и психически. Лично аз не бях подходил вярно през последните 2-3 години, бях се предал. Сега се усещам убеден и преодолял всичките проблеми. Мисля, че ще продължа да се усещам добре и отсега нататък ".

"Да играеш против най-силните тимове е най-хубавото възприятие. Определено има сантименти към престоя ми в ЦСКА. Мисля, че по време на мача обаче това ще отмине и ще ме обземе желанието за реализиране на победа. Решението управлението да гласоподава доверие на треньора беше вярно. Заниманията ни съгласно мен са ползотворни, има добър баланс сред тактически занимания и интензитет. С всеки минал мач се надявам да натрупаме повече точки ".

"Мисля, че съм измежду водачите и се пробвам да оказвам помощ на съотборниците. Според мен си запознат съм ролята и се пробвам да предам каквото мога. Наличието на доста българи е значимо и за това адмирирам Дунав ".

"В момента бленувам за треньорска кариера. Имам мотивацията и предпочитание и когато пристигна този миг ще би трябвало да изкарам нужните лицензи. За мен Бербатов би трябвало да взе участие в ръководството на българския футбол, тъй като има хубава аура и е доста интелигентен човек. Стилиян Петров и Мартин Петров също са страхотни претенденти. И тримата са наясно с модерните трендове в ръководенето на футболните каузи ", приключи Иван Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР