Централният защитник на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов ще се подложи

...
Централният защитник на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов ще се подложи
Коментари Харесай

Основен защитник на Черноморец ще се оперира

Централният бранител на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов ще се подложи на интервенция на дясното коляно, защото има разкъсан външен менискус на две места, а също така има подозрения за увреждане и на медиалния. Бранителят е главен състезател в защитата на " акулите " и в концепцията на старши треньора Радостин Кишишев.

С отличната си игра в последната година и половина провокира интерес на няколко тима от Първа и Втора лига. Преди три години Стоянов беше на проби в британския Норич, а незабавно по-късно му се появи проблем в гърба, който забави кариерата му. Интервенцията на коляното е планувана за 9-и или 10-и юли в столична клиника. След това следва рехабилитацията и леки въвеждащи тренировки, а до месец или 40 дни 20-годишният широкоплещест бранител би трябвало да се върне на терена.

От няколко дни пък с тима на Черноморец (Бургас) тренира още един вратар. Това 18-годишният Стелиан Ангелов, който е от Бургас, само че по-голямата част от юношеското му развиване е минало в Лудогорец и Ботев (Пловдив). Първата контролна среща на акулите е в събота, 6-и юли, от 18.30 часа на стадиона в Каблешково.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР