Централният защитник на Барселона Жерар Пике се пошегува с треньора

...
Централният защитник на Барселона Жерар Пике се пошегува с треньора
Коментари Харесай

Пике през смях за отказа на Реал за шпалир: Няма да мога да спя!

Централният бранител на Барселона Жерар Пике се пошегува с треньора на огромния зложелател Реал Мадрид Зинедин Зидан, като съобщи, че „ няма да може да мигне” поради желанието на „ белите” да откажат шампионски шпалир в идното Ел Класико.

Двата отбора следва да играят на „ Камп Ноу” през май, а Зизу съобщи, че никой в „ кралския клуб” няма да отдаде чест на Барселона, с което допусна, че до тогава отборът на Ернесто Валверде ще е спечелил купата в Ла Лига. Към момента Барса води с 12 точки пред втория Атлетико Мадрид преди завършването на всички срещи от 31-ия кръг.

Барселона написа история

Френският ментор на европейския клубен първенец стимулира решението с обстоятелството, че каталунците първи са нарушили традицията, като по-рано през сезона отхвърлиха да създадат шпалир на Реал поради триумфа на мадридчани в Световното клубно състезание. Тогава „ блаугранас” аргументираха дейностите си с обстоятелството, че те действително не са взели участие в този шампионат и не се смятат длъжни да уважат въпросната традиция.

Реал мъсти на Барса, отхвърли им шпалир

Сега тематиката още веднъж се раздухва от медиите в страната, а след успеха с 3:1 над Леганес Пике беше в задоволително положително въодушевление, с цел да я разяснява. „ Тази вечер няма да спя”, съобщи с усмивка испанският национал.

„ Това, че поставихме връх за серия без загуба е резултат от това, че през целия сезон вършим нещата както си му е редът. Имахме чудесна първа половина от сезона, след това леко отпуснахме газта през втората. Важното е, че към момента се намираме удобно напред в таблицата”, добави Пике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР