Централният защитник на Англия Хари Магуайър постави максимално висока цел

...
Централният защитник на Англия Хари Магуайър постави максимално висока цел
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Всичко освен титла от Евро 2024 ще е провал за нас

Централният бранител на Англия Хари Магуайър сложи оптимално висока цел пред отбора след старта на квалификациите за Евро 2024. Магуайър е главен състезател в състава на селекционера Гарет Саутгейт, който доближи полуфинал и четвъртфинал на последните две международни шампионати, а на Евро 2020 загуби във финала.

„ Вярвам, че имаме играчите, с цел да спечелим трофея. Настройката ми е, че всичко друго с изключение на купа е неуспех. Вече на три огромни шампионата сме толкоз близо. Разбира се, първо би трябвало да излезем от тежка група в квалификациите, само че постигнахме страховит резултат в Италия. Намираме се в добра обстановка “, разяснява Магуайър, откакто в четвъртък Англия взе гостуването си на Италия с 2:1.

„ Тези огромни шампионати се вземат решение от доста дребни елементи. Мисля, че играхме доста добре на Световното и в последна сметка отпаднаха от мощния тим на Франция. Така че работим върху това. Имаме доста надарени и млади играчи “, добави бранителят на Манчестър Юнайтед, който е запаса в своя клуб, само че продължава да се радва на доверието на Саутгейт.

Harry Maguire thinks his England career will be a failure if he doesn't win a trophy!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР