Централният защитник Даниел Димов, който за последно се подвизаваше в

...
Централният защитник Даниел Димов, който за последно се подвизаваше в
Коментари Харесай

Даниел Димов: Щастлив съм, че се завръщам в отбора на сърцето ми

Централният бранител Даниел Димов, който за последно се подвизаваше в турския Болуспор и към този момент е ново попълнение на Черно море, показа в изявление, че доста бързо са се развили нещата към него. Договорът му е до края на сезона.

„ Нещата при мен се случиха през вчерашния ден. Доста динамични бяха последните часове. Прекратих си контракта с предходния ми тим. Бяха провеждани диалози и с Черно море. Изключително съм благополучен, че се завръщам на „ Тича ”, място на което съм доста почитан. Черно море ми е на сърцето ”, сподели Димов пред " Дарик ". 

С екипа на предходния си тим Болуспор той записа 21 мача, като е осъществил и 1 гол.

 „ Проведох главната подготовка с предходния ми тим, като се изключи последните 2 седмици, в които не съм упражнявал интензивно. Изиграх и много контроли. Не съм сега в най-хубавото си положение, само че не съм и толкоз зле. Паузата, която се обрисува, иска ми се отрази добре да навляза в нужната форма ”, сподели още високият 188 см защитник. 

„ Следях мачовете на Черно море от началото на шампионата. Отборът се показва сносно, на фона на нещата, които се случиха в края на предишния сезон. Новите попълнения бързо са се сработили. Създаден е добър колектив. За дребното време, което е имал треньорът пред себе си, е основана една добра сплав ”, приключи Димов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР