Централният защитник Андреа Христов е в основата на прогреса, който

...
Централният защитник Андреа Христов е в основата на прогреса, който
Коментари Харесай

Андреа Христов: Целта ми е да играя добре, така няма закъснее връщането ми в националния отбор

Централният бранител Андреа Христов е в основата на напредъка, който споходи Реджана преди няколко дни - нанагорнище в Серия " Б ". Sportal.bg се свърза с юношата на Славия, който описа усещанията си около триумфа на отбора на Аймо Диана. Анди не скри упоритостите си за скорошно завръщане в националния тим на България и приказва за живота си на Ботуша.

- Разкажи за сезона и изобщо за самия клуб? 
- Сезонът беше много претрупан и сложен, тъй като знаехме, че сме по-добри от другите тимове и би трябвало да сме първи непременно. Накрая нещата се получиха, както искахме, и справедливо влязохме в по-горното равнище на италианския футбол. Организацията в Реджана е на доста високо равнище. Бих споделил, че тя не отстъпва на тази в тимовете от Серия " Б ", даже и Серия " А ".

- Как отпразнувахте промоцията? 
- С доста веселби дружно с нашите почитатели, които ни подкрепяха през целия сезон. Все още даже предстоят срещи със спонсори.

- Стои ли пред теб връщане в Козенца? 
- Да, въпреки всичко съм благосъстоятелност на Козенца.

- Мислиш ли за завръщане в националния тим? 
- Винаги съм окуражен да се развъртвам и представям добре. Така няма да закъснее и завръщането ми в националния тим.

- Следиш ли какво се случва в efbet Лига? Славия? 
- Да, виждам да проследявам всеки мач от българското състезание. Славия демонстрира по какъв начин се залага на фрагменти от школата и се надявам да го прави. Наистина имаме надарени млади футболисти, които имат потребност от игрови опит в най-високото равнище в България. Само по този начин може да растем като нация и националният тим да се развива.

- С какво животът в Италия се разграничава от този в България? 
- Животът се разграничава в доста връзки. Храната ми прави най-голямо усещане. Времето, в което италианците се хранят, също. Различен е и методът им на развлечение, както и методът, по който прекарват своя ден. Например имат наложителна следобедна сънливост. Буквално е наложителна, нямат самообладание да се приберат следобяд и да си дремнат. Хората доста се разграничават.

- Като казваш за храната - кое в Италия ти е обичано? Напредваш ли с италианския? 
- Всякакъв тип паста и ризото ми харесват. Нямам нещо съответно за обичано. С италианския език много напреднах, да. Това се случи, когато пристигнах в Реджана, тъй като няма никой, който да приказва британски и събитията ме задължиха да науча италианския по-бързо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР