Централният терен ще се ремонтира, ще се изградят и две

...
Централният терен ще се ремонтира, ще се изградят и две
Коментари Харесай

ФК „Черноморец 1919“ взе базата в кв.“Долно Езерово“, вижте идейния проект за реновацията

Централният терен ще се ремонтира, ще се изградят и две помощни стадиони с изкуствена настилка

ФК „ Черноморец 1919 “ позволи един от главните си проблеми – неналичието на подобаваща база. Клубът взе на концесия за 30 години оборудването в кв. “Долно Езерово “, което ще бъде изцяло реновирано.

Според подписания контракт с Община Бургас в идващите три години в стадиона ще би трябвало да се влагат най-малко 400 хил.лева, с които ще се обнови централният терен, изградят две помощни стадиони с изкуствена настилка, ремонтират главно трибуните, които сега са с прекомерно непретенциозен потенциал, както и административната постройка.

От ФК „ Черноморец 1919 “ демонстрираха и идейния си план за стадиона, вижте тук:
 Впечатление прави, че е планувано изгтраждане на дребни трибуни и на едно от помощните стадиони, както и двойно нарастване на потенциала на единствения бранш на стадиона
До края на годината клубът евентуално ще продължи да употребява базата си в кв. “Акациите “, само че там наемът към този момент стана непостижим. Собственикът желае по 12 хил.лева на месец за грохналия стадион. Плановете са за втория полусезон или при започване на идващото състезание, когато ФК „ Черноморец 1919 “ би трябвало да се е завърнал при експертите, клубът да влезе в новия си дом. Амбициите са стадионът поетапно да бъде обновяван и разширяван, с цел да дава отговор на всички условия даже за първокласен футбол.

ФК „ Черноморец 1919 “ мина през чистилището, стартира от „ Б “ окръжна и без да проси помощ от общината съумя крачка по крачка да построи клуб и притегли спонсори. Ангажирането на един от най-хубавите млади треньори в България – Георги Чиликов, както и наемането на стадиона в „ Долно Езерово “ демонстрират, че клубът е подготвен да поеме своя път на възобновление.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР