Централният съвет на ДПС излиза с решение за твърд курс

...
Централният съвет на ДПС излиза с решение за твърд курс
Коментари Харесай

ДПС поемат твърд курс към отстраняване на националистите от властта

Централният съвет на Движение за права и свободи излиза с решение за корав курс за прогонване на националистите от ръководството .

Това стана ясно на брифинг на партията в почивката на съвещанието на Централния съвет на Движение за права и свободи, което продължава и сега.

Коалицията е нездравословна за страната , тъй като основава условия за разрушение единството на нацията, тя е удар върху европейското лице на страната и поставя леке върху председателството, заключи направения разбор водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

По думите му съдружното ръководство съставлява легитимация на расистки и фашистки детайли, а направеният разбор на резултатите от извършените предварителни парламентарни избори демонстрира, съгласно Движение за права и свободи, че не се постанова присъединяване на националистите във властта.

Затова и Централният съвет на Движение за права и свободи разпорежда на всички структури на придвижването - от представителите в локалната власт до депутатите и евродепутатите " дейности към премахване на националистите от властта " и " политика на ремонт на обединението с националистическите партии ".

В това число, по думите на Карадайъ: " Да употребяват всички разрешени демократични, политически и парламентарни средства, в това число и вотове на съмнение към държавното управление. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР