Централният плаж в Созопол за втора поредна година се нареди

...
Централният плаж в Созопол за втора поредна година се нареди
Коментари Харесай

Централният плаж в Созопол посреща туристи със специален екобюлетин указващ качеството на морската вода

Централният плаж в Созопол за втора поредна година се подреди измежду носителите в международен мащаб на оценката „ Син байрак ”. Освен, че дава отговор на всичките международни стандарти за ръководство при използването на критериите на Синия байрак, линията извършва и дава отговор на всички национални здравни насоки и разпореждания по отношение на COVID-19, което я прави сигурна, безвредна и устойчива дестинация. И това лято предвид на коронавирус ограниченията е спазено условието за по-голямо разстояние сред чадърите. В платената зона те са сложени през 4,5 м един от различен.

 Созопол ще би трябвало да отстрани част от крепостната си стена Созопол ще би трябвало да отстрани част от крепостната си стена
Районният съд в Бургас подреди на община Созопол да отстрани част от крепостната стена на града, издигната преди 10 години, защото поп...
Тази година линията посреща туристи със специфичен екобюлетин указващ качеството на морската вода от взетите проби на микробиологични индикатори. Тестове за качеството на морската вода се взимат от време на време, като първата проба се прави преди началото на летния сезон. До края септември водата се ревизира 2 пъти месечно. Екобюлетинът осведоми туристите за резултатите от проучванията и датата на пробонабиране.
Плажът е изцяло безупречен за сезона с работещи избавителни постове и оборудвани медицински пунктове. Няколко пъти дневно се прави стерилизация на всички плажни такъми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР