Централният нападател на ЦСКА 1948 Александър Колев разкри, че през

...
Централният нападател на ЦСКА 1948 Александър Колев разкри, че през
Коментари Харесай

Нападател на ЦСКА 1948: Цяла седмица ни казваха, че при загуба на Берое и наш хикс се класираме

Централният нападател на ЦСКА 1948 Александър Колев разкри, че през цялата предходната седмица на него и съотборниците му е казвано, че при еднакъв резултат на " Лаута " и загуба на Берое в Кърджали. Припомняме, че " алените " пропуснаха класиране за бараж за Лигата на конференциите, въпреки че куриозно се радваха след равенството с Локомотив (Пловдив). Колев не посочи кой тъкмо е заблудил " алените " по отношение на регламента в efbet Лига.

" Цяла седмица ни беше казвано, че в случай че Арда победи Берое, а ние свършиме хикс, се класираме ние, тъй като се гледат двата гола от постоянния сезон. А срещите от постоянния сезон бяха в наша изгода. Беше ни съобщавано цяла седмица, че в случай че Арда победи, хикс ни устройва. Поведоха, ние чухме, че са вкарали и след това достигнахме до равенството, само че...

Допуснахме по елементарен метод Берое да ни изравни в 90-ата минута с човек по-малко, другояче щяхме да сме пред тях, само че хора сме и вършим неточности, във футбола стават неточности. Можем единствено да си вземем поука.

В Полша динамичността е по-голяма от тази в българското състезание сигурно, нападна се непрекъснато, чисто механически не ни превъзхождат, само че работят доста за тактичност и физика. За игрища, бази не приказвам, тъй като ние сме все едно в XIX век спрямо поляците. В България не се натъртва на физическата подготовка на младите футболисти, те не ни превъзхождат чисто футболно ", съобщи Алекс Колев в " Студио дерби ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР