Централният нападател на "Монтана" Мирослав Антонов ще трябва да претърпи

...
Централният нападател на "Монтана" Мирослав Антонов ще трябва да претърпи
Коментари Харесай

Миро Антонов пак ляга под ножа, пропуска важни срещи на Монтана

Централният нападател на "Монтана " Мирослав Антонов ще би трябвало да претърпи втора намеса на оперираното през зимата ляво коляно. Тогава 32-годишният футболист скъса предни кръстни връзки и минискус и стана пациент в клиниката на доктор Хубенов. В началото на лятото Антонов стартира самостоятелна подготовка, последователно усилваше натоварванията, а прогнозите бяха, че ще е подготвен за игра първоначално септември. През последната седмица някогашният нападател на "Левски " (София) и "Лудогорец " (Разград) почувствал болки в същото коляно. Направеният ядрено-магнитен резонанс посочил, че менискусът не е зараснал добре и този път ще би трябвало да бъде отстранен. Повторната интервенцията още веднъж ще бъде осъществена още веднъж от доктор Динко Хубенов на 17 септември. След нея Антонов ще се възвръща най-малко месец и на процедура ще пропусне съвсем всички срещи от есенния полусезон от шампионата.
„ Много ме е гняв, тъй като няма да мога да оказа помощ на родния си клуб в най-важните дуели, които му предстоят”, съобщи Миро Антонов.
През септември "Монтана " приема на стадион „ Огоста” водача във Втора лига "Царско село " (17) и "Арда " (30). На 25 септември пък монтаци са домакини и на ЦСКА, само че в 1/16 крайна среща от шампионата за Купата на България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР