Централният нападател на Берое Мартин Камбуров изрази съжаления, че тимът

...
Централният нападател на Берое Мартин Камбуров изрази съжаления, че тимът
Коментари Харесай

Камбуров: Свикнал съм да печеля на Герена, малко ме е яд

Централният нападател на Берое Мартин Камбуров изрази съжаления, че отборът му не е съумял да си тръгне с освен това от „ Герена” след 0:0 против Левски в София в 23-ия кръг на Първа лига. Легендарният голаджия заслужи наградата за Играч на мача, само че държеше да подчертае, че премията е за целия отбор, който удържа ремито с човек по-малко през втората част.

Левски си счупи главата в беройската стена

„ Щом е приключил мачът по този начин, значи е справедливо. Тази бутилка може би е за мен, само че в действителност е за целия тим, който сподели темперамент и съумя да задържи равенството през последния половин час (след изгонването на Педро Еуженио – б.р.). През първото имахме по-чистите положения – Райнов стреля от близко, а след това и аз имах късмет с глава. Определено ситуациите ни преди почивката бяха по-добри. Съжалявам, че не победихме”, сподели 37-годишният Камбуров.

Двама от Берое "изгоряха " за мача с Лудогорец

„ През второто полувреме им дадохме много фаулове пред наказателното поле. Оттам и се прибрахме повече към вратата си. Излязохме малко безгрижно, което ни изигра неприятна смешка, а след аления картон стана към този момент много мъчно.”

„ Изгонването на Еуженио? Така е решил съдията, аз одобрявам неговото решение. Ники Йорданов е умел арбитър. Имаше обстановки, които не ми се понравиха, само че по този начин е решил, по този начин е отсъдил.”

„ С оглед на първото полувреме персонално за мен, аз съм привикнал тук да надвивам. Една точка малко ми идва… С оглед на аления картон, може би е добре. Надявам се да продължим да събираме точки и да катерим класирането.”

„ Подписах за още една година, усещам се добре. Говорих с управлението, те са удовлетворени от представянето ми. Аз също съм благополучен, тъй че най-нормалното беше да преподпишем”, приключи Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР