Централният блокировач на България Алекс Грозданов говори след двете последователни

...
Централният блокировач на България Алекс Грозданов говори след двете последователни
Коментари Харесай

Алекс Грозданов: Феновете ни са жестоки! Ние да останем здраво стъпили на земята!

Централният блокировач на България Алекс Грозданов приказва след двете поредни победи - над Финландия и Украйна, и преди борбата с Хървятия на Европейското състезание по волейбол за мъже.

" Трябва да играем мач за мач и да не приказваме за набиране на скорост, а да сме стъпили крепко на земята и да сме съсредоточени, с цел да не ни изиграе неприятна смешка еуфорията след двете победи ", съобщи той.

" Хърватия сигурно не е тим за подценяване. Имат момчета, които играят в Италия на високо равнище ", сподели състезаващият се в италианския " Верона " Алекс Грозданов.

За край разказа и страсти пред невероятната родна аудитория в Двореца на културата и спорта във Варна по време на първите три мача от Евроволей 2023: " Мога единствено да благодаря на българските почитатели. Чакаме ги още веднъж в залата, тъй като ни зареждат супер доста. Цялата аудитория и настроението, което основава, са страхотни. Феновете ни са жестоки! "

България излиза против Хърватия довечера от 20.30 часа. Интересът и към мач номер 4 на " лъвовете " от шампионата на Стария континент е голям - останали са лимитирано количество билети. Последната пета среща на България от груповата фаза е на 5 септември (вторник) против европейските вицешампиони от Словения.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР