Централната избирателна комисия връчи на Румен Радев и Илияна Йотова

...
Централната избирателна комисия връчи на Румен Радев и Илияна Йотова
Коментари Харесай

Радев: Ще вложим всички усилия, за да отстояваме националните интереси

Централната изборна комисия връчи на Румен Радев и Илияна Йотова удостоверения за избора им за президент и вицепрезидент на вота от 14 ноември. Те бяха поднесени от ръководителя на ЦИК Камелия Нейкова. Тържествената гала се организира във фоайето на постройката на Народното събрание.

„ ЦИК се пребори с всички провокации и организира почтени и транспарантни избори. Румен Радев и Илияна Йотова реализираха безапелационна победа. Високият резултат задължава и в този момент упованията към вас ще бъдат по-високи. Нямам подозрение, че ще отговорите на очакванията на българските жители, които желаят смяна. Законодателната власт и президентската институция ще работят дружно за благоденствието на страната ни”, сподели ръководителят на Народно събрание Никола Минчев, който също участва на събитието.

„ Днес можем да кажем, че провокациите бяха сполучливо преодолени и желая да благодаря на всички, които проведоха тези избори, за професионализма и всеотдайността. Искам да благодаря и на всички българи за гласуваното доверие с госпожа Йотова да продължим да бъдем президент и вицепрезидент за втори мандат. Това е чест и огромна отговорност, ще вложим всичките си старания, с цел да оправдаем това високо доверие. Ще работим за националните ни ползи “, съобщи при приемането на удостоверението президента Радев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР