Централната избирателна комисия (ЦИК) ще проведе от 10.00 часа на

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) ще проведе от 10.00 часа на
Коментари Харесай

На 13 октомври ЦИК ще проведе жребий за определяне на номерата на бюлетините за изборите

 Централната изборна комисия (ЦИК) ще организира от 10.00 часа на 13 октомври (сряда) 2021 година чоп за установяване на номерата в бюлетините за гласоподаване за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 година, както и установяване посредством чоп на реда за показване на претендентите, партиите, обединенията и инициативните комитети в другите форми на предизборна акция по Българска национална телевизия и БНР в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 14 ноември 2021 година и реда за показване на претендентите, партиите и обединенията в другите форми на предизборна акция по Българска национална телевизия и БНР в изборите за народни представители на 14 ноември 2021 година Това оповестиха от пресцентъра на ЦИК.

Тегленето на жребиите се прави обществено в постройката на Народното събрание, пл. " Княз Александър І “ № 1, във фоайето на източното крило.

С оглед на епидемиологичната конюнктура в страната и спазването на COVID-мерките на тегленето на жребиите могат да участват по един представител на партия, двама представители на коалиция и по един представител на предприемчив комитет, както и претендентите за президент и вицепрезидент.

Събитието ще бъде предавано онлайн през страницата на Централната изборна комисия във " Facebook " и по Канал 2 на Българската национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР