Централната избирателна комисия глобява лидерът на Атака и кандидат за

...
Централната избирателна комисия глобява лидерът на Атака и кандидат за
Коментари Харесай

Централната избирателна комисия глоби Волен Сидеров заради гей и ма

Централната изборна комисия глобява водачът на " Атака " и претендент за кмет на София Волен Сидеров за нарушаване на изискванията и реда за осъществяване на предизборната акция в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия. На Сидеров ще бъде наложена парична глоба сред 2000 и 5000 лева При наново нарушаване сумата да нарасне до 15 000 лева.

ЦИК е взела решението да глоби Сидеров откакто е получила три сигнала - от Съвет за електронни медии, от претендентът за кмет на столицата, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация, Ангел Джамбазки, и от Българска национална телевизия. От Националната телевизия са приложили CD със запис от излъченото на 1 октомври предаване.

Избирателната комисия приема, че ``Господин Волен Николов Сидеров употребява неприличен език по адрес на останалите участници в диспута и във връзка с водещия на предаването " Референдум ". Видно от аудиовизуалния материал господин Сидеров, нарушавайки регламента на осъществяване на диспута, не разрешава на останалите участници да дават отговор на поставените от водещия въпроси, както и насочва нападки към господин Юлиан Ангелов, представител на националния избирателен щаб на " Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване ", господин Ангел Джамбазки, претендент за кмет от същата партия и господин Красимир Каракачанов, представляващ партия " Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване ", в това число и към водещата на предаването.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР