Централна Кооперативна Банка зарадва клиентите си с чисто ново, бързо

...
Централна Кооперативна Банка зарадва клиентите си с чисто ново, бързо
Коментари Харесай

ЦКБ пусна ново приложение за мобилно банкиране без електронен подпис

Централна Кооперативна Банка зарадва клиентите си с чисто ново, бързо и извънредно комфортно приложение за мобилно банкиране - CCB Mobile.

Новата услуга може да се употребява както от бизнес, по този начин и от самостоятелни клиенти. С нея потребителите към този момент имат опцията да заплащат през телефона си сметки, заплати и осигуровки, да превеждат пари, както в България, по този начин и в чужбина, да правят разнообразни транзакции, като експресни междубанкови заплащания, и да ръководят банковите си карти, без да се постанова да вървят до офис на банката.

При потребление на услугата не е нужен електронен автограф, което я прави още по-удобна.

CCB Mobile е и единственото мобилно приложение, което дава опция бизнес клиентите да удостоверяват всеобщи файлове или други заплащания. Клиентите на банката, които употребяват услугата, могат също да правят през телефона си преводи межди лични сметки без предел, парични преводи към страната, други лица и банки или към авансово заложени сметки (контрагенти).

С мобилното банкиране на ЦКБ може да се правят заплащания с 10-цифрен код, да се наблюдават последните придвижвания и извлечения по сметките, както и да се погасяват отговорности по потребителски заеми и кредитни карти. Потребителите могат още да блокират и разблокират кредитни или дебитни карти, да получават настояща информация за валутните курсове на банката, както и лист с офисите и банкоматите на ЦКБ като местоположения.

Мобилното приложение CCB Mobile може да се изтегли гратис през App store и GooglePlay.

 Снимка 362970
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР