Централна част от Варна ще е без ток днес -

...
Централна част от Варна ще е без ток днес -
Коментари Харесай

Централна част от Варна ще е без ток днес. Вижте коя

Централна част от Варна ще е без ток през днешния ден - 17 юли. Тя и други региони в региона ще бъдат с прекратено елекрозахранване. Причината е в неотложни ремонтни действия, оповестиха от ЕРП Север АД за Varna24.bg .

От 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Куманово – част ул. 3-та, част от ул. 16-та, ул. 17-та, ул. 20-та, част от ул. 18-та, част от ул. 19-та, електрозахранени от Търговско предприятие 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в регионите на гр. Варна - Западна промишлена зона, компаниите: ВАРНА ПАКИНГ ХАУЗ АД, ПРОДУЦЕНТСКИ ЦЕНТЪР ВАРНА ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН, НЕГО ООД, ХИДРАВЛОН-1 ЕООД, ЕНЕВ ООД, НЕКТОН 2 ООД, ЕВРОСТИЛ ВАРНА ЕООД.

От 09:00 ч. до 11:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Левски, ул. Карамфил бл. 15 вх. А, Б, В, Г, Д, Е, ул. Роза бл. 18 вх. А, Б, В, Г, компания М9 КОРЕКТ ЕООД-павилион до бл. 16, електрозахранени от Търговско предприятие 281.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. в регионите на ул. Карамфил, ул. Роза.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - м-ст Свети Никола, м-ст Бриз, м-ст Бриз Юг, ул. Василаки Пападипулу и ул. Стоян Златаров, електрозахранени от Търговско предприятие 1701.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Разсадник, с. Златина - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие ВП.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:00 ч. до 10:30 ч. и от 15:30 ч. до17:00 ч. в регионите на с. Ветрино, с. Неофит Рилски, I напредък, II напредък.

Днес от 09:00 ч. до 15:00 ч. заради осъществяване на профилактика на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Вълчи дол - региона след централната част на града в посока гр. Добрич.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Момчилово – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Искър - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени Търговско предприятие 885.

Днес от 14:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Аспарухово.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в регионите на гр. Варна - м-ст Средна трака.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Синдел – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2 и Търговско предприятие 3.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в регионите на с. Синдел, с. Аврен, с. Казашка река, с. Венелин, с. Садово, с. Юнак, с. Дъбравино, с. Горен чифлик и с. Гроздьово.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Дъбравино. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Красимир, гр. Дългопол - зърнобази, електрозахранени от Търговско предприятие 21 Трудово-кооперативно земеделско стопанство и Търговско предприятие 30 МТС.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 16:00 ч. в регионите на гр. Дългопол - промишлена зона, клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 28 БКС, МТТ Булгартрансгаз и Търговско предприятие 22 РПУС.

От 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - карето, заключено сред бул. Цар Освободител, бул. Княз Борис I, ул. Ал. Пушкин, ул. Славянска, електрозахранени от Търговско предприятие 1.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР