Централата на Градския съвет на БСП-Пловдив осъмна оцапана с червена

...
Централата на Градския съвет на БСП-Пловдив осъмна оцапана с червена
Коментари Харесай

Оцапаха с червена боя централата на БСП в Пловдив

Централата на Градския съвет на БСП-Пловдив осъмна оцапана с алена багра. В известие до SafeNews пловдивските социалисти дефинираха случилото се като вандалска демонстрация.

„ Винаги сме подкрепяли свободното изложение на друго мнение и постоянно сме отстоявали това право, само че остро се противопоставяме, когато методът на изложение наранява друга персона или унищожава непозната благосъстоятелност. В демократичната общественост правото на мнение е преди всичко, само че по какъв начин се назовава действие на персона, посредством което се разрушава непозната благосъстоятелност и то постройка, която има културна стойност за най-стария жив град в Европа? “ Това разпространиха социалистите.

В текста се акцентира, че,,на една от най-светлите дати за България и горделивост за всеки българин – 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и славянската словесност, за следващ път ставаме очевидци на вандалски дейности против постройката на Българската социалистическа партия в Пловдив “.

Българска социалистическа партия – Пловдив е подала сигнал до способените органи, като се надява,,тези вандалски дейности освен към посочената постройка, а и в целия град, да спрат “.

Етикети: БСПградски съветПловдивцентрала
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР