Центърът за градска мобилност (ЦГМ) разработва нов продукт - Карта

...
Центърът за градска мобилност (ЦГМ) разработва нов продукт - Карта
Коментари Харесай

ЦГМ пуска Карта София за гостите на столицата

Центърът за градска подвижност (ЦГМ) създава нов артикул - " Карта София ".
Картата ще съставлява превозен документ - карта за пътешестване по цялата градска мрежа с тридневен период на годност. Картата обаче ще дава на притежателите си опцията да употребява и редица други понижения в обекти на територията на София.

Картата е в миг на разработка като първичният стадий към този момент е преминат.

" Карта София " ще дава опцията за тридневно пътешестване в цялата мрежа на градския превоз в София. Тя ще коства 20 лева и ще важи единствено за един собственик. Документът ще важи за период от три поредни календарни дни. Периодът ще се изписва на самата карта сега на издаването.

Картата ще дава и други услуги на потребителите - като се изключи че хората ще могат да пътуват без ограничавания до всички туристически или други обекти в София, те ще могат да употребяват и понижения в над 50 обекта из столицата. Сред тях са доста заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и забавление, в това число с картата може да се покара по-евтино и картинг.

Списъкът на включилите се към " Карта София " обекти се усилва с всеки минал ден. Обектите ще бъдат изброени в книжка-каталог , в която ще бъдат включени фотоси и координати всички обекти, които дават понижения на притежателите на картата.

При посещаване в обект и откакто показа годна " Карта София ", всеки екскурзиант ще получи маркираната в каталога отстъпка от цената в съответния обект. До стартирането на книжката азбучник, включените в картата места могат да се видят на формалната страница на ЦГМ.

Карта София е предопределена за всички български и задгранични посетители на столицата, които по време на тридневен престой могат без ограничавания да пътуват по всички линии на метро, рейсове, тролеи и трамваи. В ЦГМ предвиждат, че ползата към " Карта София " ще бъде засилен в интервалите на деен туризъм както и по време на европейското председателството на страната ни, когато от 1 януари 2018 година за 6 месеца София ще се трансформира и в столица на страните от европейското семейство.

Картата може да се закупи от всички бюра за продажби на ЦГМ, в които има картови принтери и се издават транспортни документи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР