Центърът за градска мобилност пуска експресен автобус към Витоша през

...
Центърът за градска мобилност пуска експресен автобус към Витоша през
Коментари Харесай

Експресен автобус ще вози до Витоша през лятото

Центърът за градска подвижност пуска експресен рейс към Витоша през лятото, оповестиха от общинското сдружение. От 1 юли до 17 септември линия № 163 ще добавя съществуващия рейс № 63, който ще се движи по маршрута си, както и сега от понеделник до неделя.

Чрез експресния рейс времето за пътешестване до Витоша ще бъде кратко с близо 10 минути, защото експресната линия няма да стопира на всички спирки по линията на 63, а единствено на най-оживените. Това са: "бул. Цар Борис III ", сп. "ж.к. Красно село ", сп. "Ул. Тодор Каблешков ", сп. "НИМ ", сп. "Кв.Бояна ", сп. "Бялата чешма ", сп. "Тихия ъгъл ", сп. "Дендрариум ", сп. "Златните мостове ".

Първият курс е в 6.34 ч. в посока бул. "Цар Борис " – "Златните мостове ". Последен противоположен курс от Витоша към града ще бъде в 19.45 ч. От няколко години рейс до Витоша обезпечава и " Лидл ".

В по-натоварените съботи и недели от сдружението плануват повече коли и по линия № 66, която е по маршрута от Зоопарка до хотел "Морени ". Автобусите ще се движат в период от 30 до 45 мин. от 1 юли до 17 септември, според от часовия пояс денем.

В 7.30 часа през уикендите е първият курс в посока от Зоопарка към хотел "Морени ", последният курс в противоположната посока е в 18.00 часа.

По претенции и сигнали на пасажерите от 5 юли ще се движат повече коли по автобусните линии 11, 120 и 604. Тогава ще бъде възобновено и зимното разписание за рейсовете 73 и 67.

Вече е върнато зимното разписание за делничните дни на трамвайните линии 5, 7 и 22 А. От през днешния ден по линията на рейс 111 е повишен броя на транспортните средства с две целодневни коли за делник, а във върхов интервал ще се движат 6 броя съчленени рейса.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР