Центърът на южен Димитровград се превърна в открита сцена за

...
Центърът на южен Димитровград се превърна в открита сцена за
Коментари Харесай

Чалга проглуши димитровградчани! Почерпен върти кръшни кючеци на центъра ВИДЕО

Центърът на южен Димитровград се трансформира в открита сцена за почерпени - чалга звучи, кръшни кючеци се играят.

Чалга звучи всяка вечер в центъра на Димитровград - не, не е жива музика с оркестър, песните се възпроизвеждат от забележителна тонколонка, която посредством светлините си основава илюзията за открита дискотека. Децибелите са на макс, а почерпени подвигат тостове с кенчета бира, въртят и кръшни кючеци... общо взето ситуацията е " патриотично маане ".

Куриозно е, че заниманието на почерпените се реализира на метри от Културен дом " Химик ".

За " празненството " научаваме от обява, споделена в обществената мрежа Facebook от Венко Костов. Той написа, че градът се е трансформирал в ромски. " Как може всяка вечер в центъра на Южен Димитровград ромите да изкарват тонколони и да играят кючеци, да пият бира? ", чуди се той.

Костов насочва и въпрос: " Няма ли полицейски патрули или други общински контролни органи?! Направо ми се повръща! ".

Част от димитровградчани са възмутени от дискотеката навън, а други не схващат какъв е казусът в това чалга да звучи всяка вечер в центъра на града.

" Някои хора го могат, а други не, вие се забавлявате по един метод, а други по различен значи това че. Някои хора имат пари и вървят по кръчми и нощни заведения, а други нямат, за тях това е развлечение, просто идващия път се замислете по какъв начин на вас ви е хубаво на механа, бар дискотека и се сетете за тях! Благодаря! ", написа в мненията Васил Пейчев.

Трябва да има интеграция - различен метод няма, счита Диана, ето какво написа още тя:

" Това е паплач с тотално възприятие за безотговорност, безочливост и безсрамие. ". Стефка Сотирова дава отговор на Диана със следния коментар: " Възможно е, само че желае време, здрава ръка и предпочитание. Ако не цялостна интеграция, най-малко частична. Сега по селата " шетат " из дворовете и къщите на възрастните хората и празните къщи. "

Вижте видео:



Видео и фотография: Венко Костов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР