Центърът на националния ни отбор по баскетбол Николай Вангелов ще

...
Центърът на националния ни отбор по баскетбол Николай Вангелов ще
Коментари Харесай

Национал остана без отбор

Центърът на националния ни тим по баскетбол Николай Вангелов ще продължи кариерата си в чужбина. 213-сантиметровият великан се оказа непотребен в Балкан и няма да остане повече при първенците.

23-годишният младеж на Локомотив (София) изигра единствено 4 дуела за “зелените” от началото на сезона във всички шампионати. Той записа общо едвам 21 минути, като за последно бе част от състава против Черноморец на 6 октомври. В този мач Вангелов бе на паркета 11 минути, за които осъществя 1 панер, хвана 6 битки и направи 2 асистенции и 1 чадър.

Изненадващо обаче дебютът му в НБЛ се обрисува да бъде и бенефис в родния хайлайф. Оказва се, че “зелените” не били удовлетворени от центъра и още в края на октомври са му споделили да си търси нов тим. Именно заради тази причина ботевградчани привлякова и американеца Кенет Хол, като подписаха контракт и с крилото Алекс Симеонов. В резултат Вангелов към този момент даже не тренира с първенците, като се готви самостоятелно, до момента в който успее да откри клуб в чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР