Център за слуха „Ototon с времето се доказа като лидер

...
Център за слуха „Ototon с времето се доказа като лидер
Коментари Харесай

Medo.bg – новата стъпка на лидера в слуховите апарати Ототон

Център за слуха „ Ototon " с времето се потвърди като водач в региона на слуха и слуховите апарати. Активната им активност с хора от всевъзможни възрасти е освен в столицата, само че и във Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. Там се дава сложна грижа за хората с проблеми със слуха, както и се оферират качествени швейцарски Ototon. Устройствата могат да се купят и по електронен път, с изключение на от физическите магазини в центровете в изброените градове.

Специалистите от центъра за слуха следват безкомпромисно своята идея - клиентите им да са изцяло и качествено обслужени. Това се е трансформирало в тяхна същинска пристрастеност. Клиентите на центъра могат да разчитат на обслужване от експерти, слуховите апарати имат експериментален интервал за прилагане, а покупките от там са изцяло безрискови.

Новата им идея за грижата за хората и изгодите за обществото е Работещите там са кинезитерапевти с висока подготовка и опит. Те разполагат с богата гама от профилирани продукти за всички възрасти, които са подпомагащи независимото придвижване като скутери, инвалидни колички, проходилки, рампи, ролатори, патерици и бастуни. Там могат да се намерят продукти за обезопасяване на дома, както и такива, подпомагащи ежедневните действия.

От компанията са насочили вниманието си напълно към групите от обществото, които са най-изолирани и невидими. За тях независимостта е същински разкош. Магазин Medo следва неразделно няколко значими правилото за създаване на своята професионална и бизнес политика:

- зачитат достолепието
- правото на персонален избор и автономия,
- активно и пълноценно присъединяване в обществото
- равни благоприятни условия за всички
- уважение към разликите на хората
- пълно приемане на хората с потребност от специфични грижи.

Хората с увреждания, разнообразни болести и тежки контузии се възприемат от чиновниците в магазина като персони с разнородни потребности. Никога не са гледали на тях като на еднородна група, нуждаеща се единствено от помощ. Това е и главната причина да насочат всичките си старания главно към специфичната грижа за самостоятелното положение. Стремежът им е оптимално да разнообразят своето продуктово портфолио и да намерят нови способи, с които да от изгода за тези хора.

Всеки нуждаещ се и искащ да посети магазина и да се възползва от предлаганите артикули, може да стори това всеки работен ден от 8 до 18 ч. в столицата в ж.к. Младост 1, бл. 12, сутерен. Продуктите могат да бъдат прегледани и онлайн на адрес: https://medo.bg/. Там ще можете да разгледате цялата гама артикули, които се подават и във физическия магазин. Избраното може да се поръча оптимално елементарно и бързо в комфортно за всеки клиент време. Лесно може да се прави съпоставяне на продуктите, на които сте се спрели. Клиентите на магазина, онлайн и физически, могат да употребяват редица понижения, както и да се възползват от правото си да върнат закупен артикул в границите на 14 дни от покупката му. Доставката е бърза и закрепена.

Не е вероятен компромис с качеството, успеваемостта и сигурността в медицината, изделията и механически помощни средства. Те са директно свързани със здравето и живота на хората. Продуктите, които се оферират в Medo, са изпитани във връзка с функционалността, надеждността и продължителността на приложимост. Това, че цените им в магазина са ниски, никога не значи, че е за сметка на качеството. Магазинът предлага артикули на познати и потвърдили се производители, които оферират високо качество и стандарт. В ролята си на внушителен магазин на InvaCare - международния водач в производството и предлагането на медицински артикули, Medo се показва съвършено.

В магазина се оферират помощни средства, съоръжения, персонални моторни транспортни средства с целева помощ от Агенцията за обществено подкрепяне.

Вниманието на експертите в обслужването на хората със специфични потребности е пословично. Професионализмът е водещ, с цел да съумеят да изпълнят задачата си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР