„Център на политиката трябва да стане обикновеният български гражданин, който

...
„Център на политиката трябва да стане обикновеният български гражданин, който
Коментари Харесай

Халачева: Обикновеният българин трябва да е в центъра на всяка политика

„ Център на политиката би трябвало да стане елементарният български жител, който от ден на ден обеднява и от ден на ден се обезверява ", съобщи през днешния ден националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Теодора Халачева на постоянна отчетна конференция на социалистите в пловдивския регион „ Западен ". Пред форума, в който членува, тя регистрира работата си в 44.НС, предпочитаните посоки, по които работи, и тематиките, с които е ангажирана. „ Като младеж естествено акцент в работата ми са младежките политики, проблемите с насилието и експанзията измежду децата, образованието и възпитанието на подрастващите ", уточни Халачева. Тя получи висока оценка от делегатите за повдигнатите от нея въпроси на парламентарен надзор и изключително за потреблението на деца и детски облици в реклама на хазартни игри. Близо трийсет въпроси и питания е отправила Халачева към отрасловите министри, взела участие е в 26 законодателни оферти на парламентарната група, изразила е голям брой позиции за младежкото правораздаване, детското богатство, материалната база в държавните и общински учебни заведения, сигурността в фамилната и учебната среда, потребността от законова уредба на младежкото доброволчество. Тя бе безапелационна, че страната би трябвало да се върне в стопанската система като пазарен състезател, изключително в браншове от националната сигурност. „ Затова и настояваме да бъде анулирана договорката с ЧЕЗ ", добави Теодора Халачева.

„ В регион Южен всеки ден идват хора, който се включват в подписката ", добави по тематиката със скандалната договорка ръководителят на Районния партиен съвет доцент Ангел Иванов. Той регистрира активността на структурата за миналия едногодишен интервал, в който се организираха изключителни парламентарни избори и беше маркирана 125-ата годишнина от основаването на пловдивската организация. По думите му двете събития са потвърдили високия капацитет на социалистите в р. Южен, а положителните резултати активизират деятели и симпатизанти.

В постоянните си приемни като общински консултант доцент Ангел Иванов непрестанно получава информация за мнението на пловдивчани по отношение на националната и локалната политика. „ Хората са недоволни от приходите, от административните неуредици, от положението на зелената система и качеството превоза ", изреди той в доклада си, като добави, че проблемите от локален темперамент сложил в Общинския съвет.

„ Имам съществени опасения за идното домакинство на Пловдив като европейска столица на културата следващата година ", сподели ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия Красимир Трифонов. Като член на конференцията той също взе отношение по организационното положение на структурата и похвали младите социалисти за извършените начинания и мероприятия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР