Ценовият диапазон, в който ще се движи криптовалутата, е изключително

...
Ценовият диапазон, в който ще се движи криптовалутата, е изключително
Коментари Харесай

Прогноза на ChatGPT: Биткойн ще стигне $5 милиона

Ценовият диапазон, в който ще се движи криптовалутата, е извънредно необятен

Курсът на биткойн ще варира от 20 000 до 5 000 000 $, съгласно ChatGPT
(снимка: CC0 Public Domain)

От 20 хиляди до 5 милиона $! Това е прогнозата на AI бота ChatGPT за динамичността в курса на най-популярната криптовалута биткойн. Ценовият диапазон е просто голям, съгласно изкуствения разсъдък.

Известният анализатор на криптовалути The Bitcoin Therapist изиска от ChatGPT да предвижда каква ще бъде цената на биткойн през 2024, 2028, 2032 и 2050 година Това не е толкоз елементарно да се направи и кардинално мнението на AI бота е много разтегливо – той дава почти следния отговор на разнообразни поръчки по тази тематика:

“За страдание нямам достъп до настояща информация и не мога да предвиждам бъдещето. Цените на криптовалутите като биткойн са мощно променливи и зависят от доста фактори, в това число стопански събития, регулаторни дейности и механически трендове. Ако се интересувате да получите прогноза за курса на биткойн, предлагам да се свържете с финансови анализатори и източници, профилирани в криптовалутите ”, споделя ChatGPT.

, от своя страна, твърди, че ChatGPT е създал следните прогнози за курса на биткойн в разнообразни години:

Както постоянно, всевъзможни прогнози, за криптовалути, без значение дали от хора или невронни мрежи, би трябвало да се преглеждат единствено като прогноза, само че не и като финансова рекомендация. Заслужава да се означи, че ChatGPT в своята прогноза взема поради високата волатилност, която отразява както несигурността на пазара, по този начин и неговия капацитет.

Пазарът на криптовалута е непредвидим и голям брой фактори могат да повлияят на цената на биткойн, в това число промени в законодателството, софтуерен прогрес и пазарни настроения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР