"Ценностната база на това управление и далеч от тази на

...
"Ценностната база на това управление и далеч от тази на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: За ГЕРБ няма ценности

"Ценностната база на това ръководство и надалеч от тази на Движение за права и свободи и на евроатлантическите полезности ", сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила по Българска национална телевизия

"ДПС от основаването си следва евроатлантическите полезности, в чиято основа са човешки права и свободи. Ние имаме принос за влизането на България в НАТО и Европейски Съюз, сподели още гостът в студиото. За ГЕРБ няма полезности, тъй като има разминаване сред програмата и дейностите. Къде са полезностите? ", попита реторично той.

"Всеки, който прекрачва европейските полезности, не може да бъде наш сътрудник. Тук няма ляво-дясно, " отговори Карадайъ на въпрос кой може да бъде сътрудник на Движение за права и свободи.

В отговор на Карадайъ ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила съобщи, че в съдружното съглашение с Обединени патриоти е посочено спазването на евроатлантическите полезности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР