Ценко Чоков се връща в ареста. това реши спецсъда тази

...
Ценко Чоков се връща в ареста. това реши спецсъда тази
Коментари Харесай

Съдът върна Ценко Чоков в ареста

Ценко Чоков се връща в ареста. това реши спецсъда довечера. Домашният задържан, който преди дни беше сниман в ресторант, ще се върне в килията за нарушение на изискванията на мярката за неотклонение.
Оказа се, че някогашният кмет на Галиче е излизал постоянно със правосъдно позволение. А в този момент не схваща за какво отбиването му в ресторант да се нахрани е проблем.

„ Аз не съм направил нищо, аз не считам, че е закононарушение човек да се нахрани. Престъпление ли е?”, попита Чоков публицистите. Заяви, че в протокола, с който може да се движи, не написа час, само че написа мястото, до което може да отиде. „ Имам право да се нахраня като всеки човек. Всички, които са под домакински арест, нали ги пускат отмора, нали обядват някъде, за какво не са в моята обстановка?”, попита Чоков.

Адвокатите на Ценко Чоков обявиха, че делото е предрешено. А простичката истина е, че Ценко Чоков е работил в границите на даденото му от арбитър Георги Ушев позволение.

Оказва се, че Ценко Чоков е излизал постоянно с позволение на съда. Както самичък сподели - най-малко по 15 дни месечно. Последните дати, за които е имал утвърждение - 17 декември, когато беше сниман в ресторанта, 19-ти и 20 -ти декември. А също и идващите 2,3,4 и 7 януари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР