Цените за Genesis G70 Shooting Brake вече са фиксирани. Благородният

...
Цените за Genesis G70 Shooting Brake вече са фиксирани. Благородният
Коментари Харесай

Genesis G70 Shooting Brake вече с фиксирана цена

Цените за Genesis G70 Shooting Brake към този момент са закрепени. Благородният южнокорейец съчетава елегантността на купе с функционалността на комби. Автомобилът към този момент се пуска на цени от 40 300 евро.

Предната част се характеризира с четирите LED фарове и огромната решетка на радиатора, до момента в който характерният двуредов „ автограф " се простира до задната част. Там стъклената врата на багажника и " плаващият " интегриран спойлер придават на автомобила неговата купе-елегантност.


Интериорът предлага комбинация от комфорт и съвременни технологии. Високото качество на материалите и направата, както и дизайнът, въодушевен от пилотските кабини на аероплан, обезпечават спортна и в същото време първокласна атмосфера. Стандартното съоръжение включва голям брой модерни технологии за комфорт и сигурност.

Genesis предлага новия G70 Shooting Brake в три линии на съоръжение и с два мотора. Има избор сред 2,2-литров турбодизел с мощ 200 к.с. и 2,0-литров турбобензинов мотор в две равнища на мощ със 197 к.с. и 245 к.с., всяко от които употребява осемстепенна автоматика като стандарт. В взаимозависимост от мотора мощността се предава към задните колела или към четирите колела.

„ G70 Shooting Brake е особено създаден за европейски клиенти и планиран за европейски пътища " - споделя Доминик Боеш, ръководещ шеф на Genesis Motor Europe - " С това G70 Shooting Brake акцентира нашия ангажимент към този район и неговата автомобилна история. Пионерските технологии, култивираната продуктивност и високото равнище на сигурност би трябвало да създадат модела доста особено европейско предложение. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР