Цените на услугите трябва да са пазарни. Да се увеличат

...
Цените на услугите трябва да са пазарни. Да се увеличат
Коментари Харесай

Николай Василев: Мораторумът за тока - умопомрачение на всички, левичарство, леващина

Цените на услугите би трябвало да са пазарни. Да се усилят сметките на хората с огромни благоприятни условия. В момента нямаме рецесия - рецесия ще има в случай че изпофалират енергийни сдружения. С такава политика всичко е възможно- може да я докараме да няма и ток, сподели още той пред bTV.

Имам чувството че този кабинет е за 4 години. Стига да оправдаят доверието. Мисля, че България е добре да се върне в епохата на кабинети с цялостни мандати. Има нови хрумвания, късмет за смяна. Има имидж отвън България, уточни той.

Това в историята, новата история е най-големия министерски съвет - 21 членове. Броят на вицепремиерите е бил двама или трима, в този момент са пет. Не знам за какво Политическа партия би трябвало да има двама вицепремиери, сподели неутралната си констатация някогашният министър.Министерството на стопанската система е разрушено на четири министерства - туризмът настрана, енергетиката и в този момент на стопанската система на две. Има прекомерно доста сдружения, организациите се реалокират. Най-голямата партия изтегли някои ресори от другите партии, добави той.

Ще поддържам съкращенията в администрацията и обществения бранш. По мое време редуцирах администрацията със 17 000. Колкото по-рано стане, толкоз по-лесно ще мине, разкри той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР