Цените на петрола се задържаха, след като през предходната седмица

...
Цените на петрола се задържаха, след като през предходната седмица
Коментари Харесай

Цените на петрола са в застой след като достигнаха 3-месечно дъно

Цените на петрола се задържаха, откакто през миналата седмица се намалиха до най-ниското си равнище за последните три месеца, предизвикани от опасенията за понижаване на търсенето от най-големите консуматори на нефт в света - Съединени американски щати и Китай.


Фючърсите на суровия нефт вид " Брент " се покачиха леко с 4 цента до 81,65 $ за барел към 03:30 ч. по Гринуич, до момента в който фючърсите на американския недопечен нефт поевтиняха с 14 цента до 77,24 $ за барел. И двата фючърса се намалиха до най-ниското си равнище от 24 юли на 7 ноември.

" Пазарът очевидно е по-малко угрижен за капацитета за спиране на доставките от Близкия изток и вместо това е фокусиран върху облекчение на салдото ", обявиха Уорън Патерсън и Ева Мантей, анализатори от банка ING, в известие до клиенти. Те имаха поради облекчение на изискванията за лимитирано предложение на нефт.

Запасите от недопечен нефт в Съединени американски щати са се нараснали с съвсем 12 млн. барела през предходната седмица, оповестиха пазарни източници, базирайки се на данни на Американския петролен институт.

Управлението за енергийна информация на Съединени американски щати (EIA) ще отсрочи публикуването на данните за седмичните ресурси за седмицата за 13 ноември.

Добивът на недопечен нефт в Съединени американски щати през тази година ще нарасне с малко по-малко от авансово предстоящото, до момента в който търсенето ще намалее, обявиха от EIA във вторник.

Сега EIA чака общото ползване на нефт в страната да спадне с 300 000 барела на ден през тази година./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР