Цените на най-мощните устройства от серията Note започват от 1849

...
Цените на най-мощните устройства от серията Note започват от 1849
Коментари Харесай

Galaxy Note20 идва на пазара у нас този месец

Цените на най-мощните устройства от серията Note стартират от 1849 лева

Новите устройства от Galaxy екосистемата на Samsung, показани в Сеул
(снимка: Samsung)

Н а първата в историята си виртуална премиера Galaxy Unpacked, излъчена онлайн от Южна Корея, Samsung разгласи 5 нови устройства: Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra; таблети Tab S7 и S7+, смарт часовник Galaxy Watch3, слушалки Galaxy Buds Live и сгъваем смарт телефон Galaxy Z Fold2.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra се явяват най-мощната Note серия до момента. Те могат да работят като компютри и в същото време разрешават професионално геймърско развлечение. Galaxy Note20 Ultra е за консуматори, които имат най-високи условия във връзка с мощността и успеваемостта, до момента в който Galaxy Note20 е ориентиран към по-широка публика.

Новият S Pen и Samsung Notes са развити до още по-високо равнище в серията Galaxy Note20 и са вложени в Tab S7 и Tab S7+ за още по-гъвкаво потребителско преживяване и улеснение. Благодарение на съдействието с Microsoft, устройствата от серията Galaxy Note20 могат да работят в тандем с Windows компютър.

Оптимизираният стилус S Pen идва с така наречен „ Anywhere actions ” – 5 нови за серията функционалности, които разрешават ръководство без допиране на устройството – да вземем за пример, връщане към началния екран или скрийншот.

8К камерата на Galaxy Note20 обезпечава ултра висока резолюция и професионално качество
(снимка: Samsung)

Приложението Samsung Notes оказва помощ за запазване, модифициране и шерване на хрумвания на телефона, таблета или Windows 10 компютъра посредством функционалности за автоматизирано запаметяване и синхронизиране. Потребителят може да продължи работата си тъкмо там, където е завършил предишния път, от разнообразни устройства. Samsung Notes трансформира и най-трудно четимия почерк в разбираем ръкописен текст, разрешава прибавяне на мнения и маркиране на PDF файлове, запис на аудио-файл, ръководство на папки и други

С приложението Your Phone на Microsoft и обновената опция за свързване с Windows потребителите могат да получат бърз достъп до мобилните си приложения непосредствено от своя компютър под Windows 10, с цел да изпращат известия, да ръководят известията си, да синхронизираш фотоси, да  вършат и одобряват диалози.

Samsung употребява партньорството си с Microsoft и при заниманията, които оферират серията Galaxy Note20, включително играе като експерт. Налични са също принадлежности за снимане на статични и динамични фрагменти на професионално равнище и високотехнологични благоприятни условия за синхронно осъществяване на голям брой задания.

Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra ще се оферират в нови „ мистични ” цветове
(снимка: Samsung)

Със съответствие 21:9 и 24fps видеозапис, 8К камерата на Galaxy Note20 обезпечава ултра висока резолюция и професионално качество на видеозаснемане. Мощният Pro Video режим предлага професионални настройки на фокус, тон, експозиция, надзор на скоростта за приближение и 120fps снимане при FHD за видеа, изглеждащи като същински кинопродукции.

Освен това има опция за ръководство на източниците на тон посредством настройки за избор на микрофоните върху устройството и външни източници, с цел да може звукът да бъде явен и чист. В композиция с Galaxy Buds Live,  потребителите могат да записват кристално чист тон, намалявайки шума в заобикалящата среда.

За пръв път благодарение на Samsung DeX е допустимо безжично свързване на Galaxy Note20 към Smart TV, когато потребителят се нуждае от по-голям екран. Могат да се ръководят по едно и също време два екрана – да вземем за пример, за писане с другари на устройства от серията Galaxy Note20 и в това време гледане на видео на „ интелигентен ” тв приемник.

Galaxy Note20 разполага с най-бързия процесор от всички Note устройства. Двете нови устройства идват в „ мистични ” цветове  – с меки, неутрални тонове, в композиция със напълно нов резултат, сходен на матова текстура, който предотвратява отпечатъци от пръсти и замърсявания.

Galaxy Note20 Ultra е за консуматори с най-високи условия за мощност и успеваемост
(снимка: Samsung)

За първи път в серията Galaxy Note20 Ultra вкарва най-яркия Dynamic AMOLED 2X екран и 120Hz скорост на освежаване, който трансформира автоматизирано настройките си по отношение на наличието, с цел да удължи живота на батерията. Батерията се зарежда над 50% единствено за 30 минути.

Galaxy Note20 Ultra поддържа работа в 5G мрежи и Wi-Fi 6 връзка за разнородни стрийминг услуги. Платформата Samsung Knox подсигурява сигурност на хардуера и софтуера.

Само посредством ориентиране на Note20 Ultra към друго Galaxy устройство, поддържащо UWB, функционалността Nearby Share автоматизирано сформира лист на хората с опция за шерване в горната част на панела.

Серията Galaxy Note20 ще се предлага на определени пазари, в това число и България, от 21 август в следните цветове и на съответните цени:

Предварителните поръчки за Galaxy Note20, Note20 Ultra започват още от през днешния ден.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР