Цените на лабораторните маймуни в Китай се сринаха, тъй като

...
Цените на лабораторните маймуни в Китай се сринаха, тъй като
Коментари Харесай

Цените на лабораторните маймуни се сринаха в Китай, тъй като изследванията на лекарствата се забавят

Цените на лабораторните маймуни в Китай се сринаха, защото забавянето на създаването на медикаменти след пандемията се разгръща във фармацевтичния бранш във втората по величина стопанска система в света.

Цената на по този начин наречените нечовекоподобни примати в Китай — знак за бъдещия набор от медикаменти, подложени на клинични изпитвания — доближи връх от 26 000 $ на животно през 2022 година по отношение на 4 000 $ през 2019 година Но до края на предходната година, той е паднал до $11 000, съгласно данни на UBS.

Първите две години от пандемията Covid-19 видяха „ взрив на вложенията “ в създаването на медикаменти, сподели здравният анализатор на UBS China Чен Чен, до момента в който вложителите трупаха пари в поддръжка на локални претенденти за ваксини и други разработки на медикаменти.

Това докара до скок в търсенето на лабораторни маймуни, за които регулаторите упорстват, че са значими за доказване на сигурността на медикаментите в ранните проучвания заради техните анатомични и поведенчески прил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР